De aller allereerste keer

Jij maakt kans om als eerste weer de horeca te ervaren, zodra de regels het toelaten. Hoe gaaf is het als jij straks de allereerste bent die samen met 5 vrienden of vriendinnen kunt genieten van geheel verzorgde Afternoon Tea bij Brasserie BLOOM?
Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat we jullie weer mogen verwelkomen en jullie volledig in de culinaire watten kunnen leggen. Om dit moment extra bijzonder te maken heeft Eindhovens Rondje een veiling opgezet. Bied mee en wie weet ben jij wel de aller allereerste!


Eenmaal, andermaal!

De veilingswebsite met de kavels waar jullie als bourgondiërs op kunnen bieden is live met de eerste kavels. Je kunt direct bieden op verschillende aller-allereerste restaurant-, café- of eventbelevingen. Het opgehaalde geld komt ten goede van de deelnemende horecaondernemers.

Live show 7 april 2020

Acteur Mike Weerts en muzikaal talent Joel Borelli zullen tijdens de live show op woensdag 7 april de grande finale presenteren. De meest bijzondere, grote kavels worden op dat moment nog even extra in de spotlight gezet. Dit is tevens ook het laatste moment om nog op kavels te bieden. Zet deze datum dus maar dik in de agenda, dit online feestje wil je niet missen!

Laat de lokale horeca zien hoe hard je ze gemist hebt en bied op één of meerdere kavels.

 
Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn