Publicatie: Brasserie BLOOM De passiebloem van De Bergen

Bron: Eindhovens Rondje

Zo kleurrijk, boho chique en knus kende wij ‘m in Eindhoven nog niet. Brasserie BLOOM opende 2 weken geleden een zaak van plezier, passie en kleur in deze barre horeca tijden. Deze brasserie op het Wilhelminaplein verraste ons met heerlijke gerechten plus de details waar wij o zo blij van worden.

Groei, bloem, rijkdom en passie

Frederique Hurks, de trotse eigenaresse, beaamd: ‘We hebben eindeloos gezocht naar het mooiste gouden bestek en daarbij passende messing wijnkoelers en waxinelichthouders’. Dat noemen wij geen doorslaan, maar oog voor detail en concept.

Dat brasserie concept is sterk, maar meer per ongeluk blijkt. Bij de vraag aan Frederique waar de naam BLOOM vandaan komt vertelt ze dat het kleurenplan, het kekke behang en zachte interieur er eerder waren dan de naam. De naam staat voor haar voor groei, bloei, rijkdom en passie. Dat gaat verder dan een boeket op de bar en siert en typeert het ontstaan en de sfeer in/van deze zaak.

Trendy toegankelijk

Bij deze bloeiende hotspot gelegen in ‘De Bergen’ in Eindhoven geniet je van culinaire smaaksensaties in een authentieke – en tegelijkertijd – trendy setting. De plek voor een ongedwongen lunch, borrel of verrassend diner.

Well, let’s try! Getriggert door vele prachtige kiekjes die we online voorbij zagen komen, de prachtige website en de toegankelijke menukaart met een mix van classics en verrassingen waren ook wij benieuwd. We zouden Eindhovens Rondje niet zijn, als wij ons niet volledig zouden hebben laten onderdompelen in deze nieuwe hotspot 😉 Met rommelende magen, een open nieuwsgierige blik en telefoons op camera stand in de aanslag…

Smullen van alle smaken, geuren en kleuren

Wij gingen voor sharing is caring (aka: zoveel mogelijk verschillende dingen proeven ;-)). Starten met de mix aan voorgerechtjes, gevolgd door een combi van lunch иn main gerechten, afsluiten met zoet en kaas, vieren met bubbels! Je bent niet weg te krijgen als je eenmaal bij Brasserie Bloom zit. Onze favorieten na dit eerste bezoek?! Filet du Knokke, Zeebaars en de brioche Bavette. Vers, goed op smaak en mooi op het bord.

Voor elk moment, met vent, vrienden of familie

Een dag of avondvullend ‘programma’ is er geen probleem en een dikke aanrader. Je zit er fijn met je vriendinnen tijdens een bij-klets-lunch op woensdagmiddag, knus en luxe tijdens een diner met familie aan een ronde tafel of romantisch en een tikkie duister in een sfeervol hoekje met je lover.

Wij wensen BLOOM alle succes en gaan zeker nog eens terug. Lees aanstaande zondag; yup, sorry, niks over gelogen.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn