Wij kunnen wel wat handjes gebruiken

Bron: Eindhovens Rondje juni 2021

Overal in de media lees je dat er een ernstig horeca-personeel tekort is. Er werken namelijk nog maar weinig mensen in de horeca. Er zijn handjes nodig. Fysiek gebalde vuisten of tengere snelle vingers, afwasbundels of bladlopers, gastheren, sommeliers, vlotte bardames, keukenpersoneel, schoonmaakploegen. Het maakt niet uit voor iedereen is er een baan in de horeca. Ga werken in de horeca!

Als horeca medewerker heb jij wellicht afgelopen jaar je (bij)baan verloren en ben je (noodgedwongen) ander werk gaan doen, daar heb je het vast en zeker prima naar je zin. Want geen weekenden, geen nachtelijke uren, misschien zelfs wel een beter loon en enkele andere benefits die je eerder niet gewend was…

Maar mis jij de vrijbuitige, vrolijke lifestyle met je horecafriends stiekem niet enorm? Heb je er al eens over nagedacht je huidige baan te combineren met de guilty pleasures van een baan in de horeca? Wist je dat je met 1 dag in de week beschikbaarheid in de horeca al een onwijs groot verschil kunt maken?

Klopt na zoveel jaren uit de branche, jouw horeca hartje nog steeds? Laat het dan bonken!
Bel, kom langs of stuur je CV naar welkom@brasseriebloom.com.

We kunnen jouw hulp enorm goed gebruiken!

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn