Private Chef

– BLOOM’S CHEF AT YOUR HOME –

Nieuw bij Brasserie BLOOM: BLOOM’s chef at your home! Een uniek concept waarbij onze chef-kok bij je thuis komt koken. Geniet samen met familie of vrienden van een heerlijke lunch of diner in je eigen huiskamer. Verrassende amuses, verfrissende entrees en onvergetelijke vlees-visgerechten.
Het zorgvuldig samengestelde menu wordt door onze chef vanaf zes personen in je eigen keuken bereidt. Terwijl je huiskamer zich vult met de heerlijke geuren van de gerechten, heb jij de tijd om onder het genot van een glaasje bubbels of goed glas wijn bij te kletsen met je gasten.

Je hoeft je nergens zorgen over te maken. Van het servies, tot bestek en bijpassende wijnen, overal is aan gedacht. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten!

We serveren een 4-gangen menu voor €99,- of een 5-gangen menu voor €109,- (prijzen zijn per persoon). Dit is inclusief amuse en ambachtelijk brood met smeersels. Eventueel is een op maat gemaakt menu ook mogelijk, dit in overleg met onze chef.

Daarnaast hebben we voor de liefhebber ook passende champagnes en wijnen bij de gerechten, deze zijn per fles te bestellen.

Uiteraard houden wij rekening met de wettelijke vereisten rondom COVID-19 en nemen wij extra maatregelen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via frederique@brasseriebloom.com of bel naar 06-3000.99.79.